Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Watch6 Curea Sport 40/44mm Curea Bratara Original din Silicon Moale Sport Banda de Cauciuc

    (0) 0
(0 Recenzii)

12.22lei 8.33lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10834

Bucurați-vă de precizie turnare și de înaltă calitate silicon cu curea de silicon pentru Watch6. Acesta este conceput pentru sporturi de vara uzura, provideing mai disipare a căldurii și de permeabilitate la aer.Cu o culoare de doi urmăriți, veți avea mai multe posibilități de potrivire.Păstrați ceasul curat și nou, cu acest durabile curea.

Caracteristici:

Modele aplicabile:

pentru watch6 40mm

pentru watch6 44mm

Lista:

1*Curea

1*Cadran caz

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Efort de Fixare: din Cauza precizie turnare și o interfață special concepute pentru a viziona 6, trecerea din curea este de stres-free și nu necesită piese noi.Sigur și confortabil, se potrivesc este asigurat cu usurinta.

2.Excelenta elasticitate: Nostru watch6 cureaua este din silicon de înaltă calitate, care are o mare elasticitate, făcându-l incredibil de confortabil de purtat toata ziua.Spre deosebire de alte trupe, este, de asemenea, prietenos cu pielea, oferind cel mai bun suport pentru încheietura mâinii în timp ce potrivește perfect fără a provoca iritații.

3.Disipare a căldurii: Nostru watch6 curea este conceput cu mai multe gauri de ventilatie pentru disiparea căldurii și de permeabilitate la aer în timpul verii sport uzura.Spune la revedere de la înfundat și transpirat disconfort!

4.Colorate Opțiuni: Ridica stilul tau de joc cu watch6 curele care oferă două culori în fiecare curea.Veți obține pentru a alege de la patru vibrante combinații - negru/alb, albastru/alb, verde/alb si negru/verde.Se amestecă și se potrivesc pentru a inima ta de conținut și de ședere chic toată ziua.

5.Ușor de curățat: Bucurați-vă de hassle-free de întreținere cu watch6 curea - ușor ștergeți-l cu o cârpă umedă sau detergent.Păstrați-l în căutarea de noi și de lungă durată cu nici un efort din partea ta.

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Ecran

Adauga Comentariul Tau Acum