Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Statuia De Stocare Tava Decorativa De Bijuterii Rășină Sta Organizator Acasă Decorative Tava Pentru Camera De Zi Raft Cameră Ambarcațiune De Masă

    (0) 0
(0 Recenzii)

280.79lei 140.37lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w105857

Această cheie vas de vas este perfect pentru a adăuga mai multă distracție la spatiu interior.Păstrați la distanță controlează în condiții de siguranță și organizate într-un robust și în condiții de siguranță.Ideal pentru cămine și face un mare cadou de ziua de nastere.

Caietul de sarcini:

Nume produs: intrare cheie titularul tava

Produs material: rasina

Greutate produs: despre 1100g

Dimensiune produs: 30*15.5*21CM (11.81*6.10*8.26 inch)

Lista De Ambalare:

intrarea cheie titularul tava*1

Notă:

dimensiune produs / fotografiile sunt efectuate manual măsurat și fotografiat, o mica abatere te rog, iartă!

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Distractiv și Realist: Această intrare cheie titularul tava este conceput cu măiestrie rafinat și detalii realiste, adăugând mai multă distracție la spațiu interior și un sentiment de frumusete la tine acasa.

2.Ornamentale și Funcționale: Această intrare cheie titularul tava nu este doar un frumos artizanale ornament pentru casa ta, dar, de asemenea, un puternic de depozitare pentru chei, monede, coliere, cercei, bijuterii, control de la distanță, și mai mult.

3.Mediu Sigur si Robust: Fabricata cu un eco-prietenos și sănătos material, această intrare cheie titularul tava este durabil, nu este ușor de deformat, și nu se estompeze.Odihnă ușor știind cheile vor fi sigure pentru anii care vor veni.

4.Farmec Artistic: Ridica orice camera cu multi-scop intrare cheie titularul tava care dubleaza ca o colecție de artă și cadoul perfect pentru ziua mea.Organizați chei, brelocuri si alte obiecte mici, în timp ce adăugând o notă de stil pentru decor acasă.Un minunat breloc organizator, care îmbunătățește orice cameră estetica.

5.Utilizate pe scară largă: Organizarea de obiecte mici, cum ar fi cheile, portofelul și telefonul în orice spațiu cu această intrare cheie titularul tava.Perfect pentru dormitoare, ambarcațiuni camere, dormitoare, bucatarii, camere de zi și mai mult.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum