Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

1 Pachet Pentru PS5 Toate Jocurile Controler Tastatură Mouse-ul Convertor Adaptor Bluetooth Gamepad Conector Dop de Plastic Negru

    (0) 0
(0 Recenzii)

288.67lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10500

1 Pachet Pentru PS5 Toate Jocurile Controler Tastatură Mouse-ul Convertor Adaptor Bluetooth Gamepad Conector Dop de Plastic Negru

1. Plug and play, suport pentru NS PRO/pentru PS4/PS3/pentru o varietate de manere, juca jocuri pentru PS5 pe gazdă.

2. Funcții auxiliare, cum ar fi butonul de cartografiere și vibrații mâner de ajustare.

3. Sprijină utilizarea obișnuită tastatura și mouse-ul convertoare de pe piata pentru a juca jocuri pentru PS5 pe console de joc cu tastatura și mouse-ul.

4. Singurul Adaptor care permite pentru XIM, pentru RESNOW, de Titan, pentru Cronos, USB gamepad-uri și alte periferice pentru a juca toate pentru PS5 jocuri!

5. Primul joc adaptor pentru PS5 pe piață permite diverse periferice USB de pe piață, cum ar fi pentru XIM APEX, pentru ReaSnow S1, pentru Cronus Zen, pentru Două, pentru CronusMax și diverse oficial controlere de a conecta prin conexiune cu fir pentru a rula toate pentru PS5 jocuri

Primul adaptor USB pentru a sprijini toate pentru PS5 jocuri: Suport pentru toate tipurile de masă periferice USB, a restabili toate funcțiile, cum ar fi periferice tastatura și mouse-ul efecte scripturi, etc. Super upgrade WIFI6 chip, optimizare special pentru a reduce întârziere, pe deplin compatibil cu WIFI6/5/4 software-ul și hardware-ul pentru a actualiza în timp, pentru a asigura utilizatorii pot juca cele mai noi pentru PS5 jocuri Dupa prima inițializare, software-ul nu trebuie să fie utilizate din nou, și de configurare este simplu și convenabil, plug and play, fără nici un echipament auxiliar.

Super upgrade WIFI6 chip, optimizare special pentru a reduce întârziere, pe deplin compatibil cu WIFI6/5/4.

Plug and play fără nici un echipament auxiliar.

Greutate produs: despre 100g

culoare:Negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 x Convertor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.tractoare-foton.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, www.tractoare-foton.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum