Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Baie Mica Titularul Periuta De Dinti, 5 Sloturi De Argint Din Oțel Inoxidabil Accesorii Pentru Baie-Spatiu Mic De Depozitare Rack

    (0) 0
(0 Recenzii)

57.81lei 37.57lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10478

CONSTRUCȚIE: 4 Periuta de dinti Sloturi, 1 Pasta de dinti Slot; Precis și atent dimensiune sloturi este potrivit pentru cele mai multe, Periuță de dinți și Pastă de dinți în viața de zi cu zi.Satisface nevoile de o familie de patru.

MULTI-FUNCȚIONAL: greutate foarte ușor și compact, dar suficient de stocare pentru a pune periuta de dinti, pasta de dinti, aparat de ras,lotiune de curatare faciala,pieptene,spranceana tuns și așa mai departe.

PREMIUM MATERIAL: Realizate din selectate de înaltă calitate din oțel inoxidabil, Nu Rugina, suprafață lucioasă niciodată nu se estompeze, utilizarea durabil pentru o lungă perioadă de timp.

BINE MANOPERA: Adopta calificați procesului de sudare cu lustruit efecte, chiar de sudare stabil și comun, ondulat frumos design si moda simplu arata; Ventilație Bună performanță, Apa se scurge repede, toate detaliile arată sale high-end.

STABIL: Super chiar tălpii pentru a asigura stabilitatea acestuia, îl puteți pune în orice loc de baie sau apartament mic, niciodată griji pentru Periuța ta de dinți sau Pastă de dinți cad.

dimensiune:5.1 x 4.4 x 2.6 cm

Material:otel Inoxidabil

culoare:Argint

Conținutul Pachetului:

1 * titularul Periuta de dinti

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum