Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Masina Dent Extractorul De Reparații Instrument De Anti-Alunecare Masina Reparații Dent Dent Repair Kit Cu Tenacitate Mare Preveni Decolorare Potrivit Pentru Masina Camion

    (0) 0
(0 Recenzii)

114.89lei 80.44lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10377

Aceasta Masina Dent Repair Kit dispune de un mâner din cauciuc design pentru prindere ușoară, de înaltă rezistență pentru durabilitate de durată, și durata de viață extinsă.Face treaba rapid de pe masina sau motocicleta.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina Dent Repair Kit

Greutate: 90 de grade unghiul de cârlig fără cap 825 g

Greutate: 120 grade cârlig fără cap 805g

Greutate: 90 de grade unghiul de cârlig cu 17 capete de schimb 1025 grame

Greutate: 120 grade unghi cârlig cu 17 capete de schimb 1005 grame

Material: oțel mangan

Lista De Ambalare:

Cârlig*1

sau

Cârlig*1+capete de schimb*17

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Efort de Reparare: Masina Dent Repair Kit oferă o funcționare stabilă cu un sistem anti-alunecare, mâner de cauciuc și mâner de design, pentru a evita oboseala mâinii și alunecarea.Repar lovituri cu ușurință folosind această aplicație la îndemână și practice kit, în timp ce încântătoare superior de confort pe tot parcursul procesului.

2.Puternic și Robust: masina dent repair kit este făcut de înaltă calitate din oțel mangan material, care are duritate mare, de înaltă rezistență și tenacitate ridicată.Nu este ușor să îndoi sau rupe, și poate rezista la utilizare repetată.

3.Protecție sporită: Aplicarea Mașina noastră Dent Repair Kit creează o barieră de protecție care previne decolorare și formarea ruginii.Acoperire adaugă luciu și frumusețe pentru masina ta exterioare, și extinde durata de viață sale de serviciu.Spune la revedere de la costisitoare reparatii caroserie și bucurați-vă de lungă durată avantaje.

4.Ușurința de Utilizare: Elimina necesitatea costisitoare de servicii profesionale.Aceasta masina dent repair kit este simplu de utilizat și economisește timp și bani.Pentru vizitare și design, va efort reparatii minore urme de lovituri și zgârieturi pe vehiculul dumneavoastră, obtinerea-l înapoi pe drum în cel mai scurt timp.

5.Gamă largă de Aplicații: Economisiți timp și bani cu masina noastra dent repair kit, conceput pentru a lucra perfect pe Suv-uri, autoturisme, camioane și motociclete, care oferă o soluție versatilă pentru a rezolva orice dent și de a restabili masina ta e aspectul original.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum