Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Prelucrarea Lemnului Pătrat Raportor Măsurare Raportor Conducător Instrument Reglabil Metru Tâmplar De Măsurare Layout Instrument Pentru Placare

    (0) 0
(0 Recenzii)

162.96lei 73.33lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w103320

Prelucrarea Lemnului Set Pătrat Instrument are un design multi-scop, care vă permite să se adapteze la unghiul dorit cu usurinta.Acesta are o claritate mare pentru lecturi ușoare și ușor de conversii pentru confortul dumneavoastră.

Caietul de sarcini:

Nume: Dulgheri Instrument Pătrat

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune produs: 10.83x7.68 cm/27.51x19.51cm

Greutate: 245g

Lista De Ambalare:

1* Dulgheri Instrument Pătrat

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Utilizat: Realizarea de unghiuri exacte și radian măsurători efort cu acest dulgheri instrument pătrat.Pur și simplu se adapteze la unghiul necesar, măsura unghiului și radian, și strângeți piulița poziția de a realiza o poziționare precisă de fiecare dată.

2.Claritate: Scara linii imprimate cu mare claritate, oferind ușor de vizibilitate și lizibilitate.Nostru Dulgheri Pătrat Instrument caracteristici de orbire redus și o protecție strat de pulbere, făcându-l rezistent și precisă pentru tamplarie are nevoie.

3.Utilizări Multiple: Nostru Dulgheri Pătrat Instrument are un design multi-funcțional, care poate fi folosit ca un raportor, conice, scriber, a văzut ghid, pătrat încadrare, și mai mult.Cu adaptabile caracteristici, este perfect pentru toate proiecte de prelucrare a lemnului, oferind flexibil și versatil capacități.

4.Conversii ușor: Acest dulgher pătrat instrument vine în imperial dimensiuni pentru o utilizare ușoară și vine cu un ușor de utilizat de conversie care vă ajută să comutați între diferite unități de măsură.

5.Durabil Serviciu: Cu aliaj de aluminiu de construcție, acest dulgher pătrat instrument este construit pentru a rezista fără a deforma sau ruginite.Încredere în acest instrument robust pentru prelucrarea lemnului are nevoie și bucurați-vă de lungă durată.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum