Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Strat Dublu De Stocare Digitală Pungi Pentru Cabluri De Date Casti Hard Disk Mobil Telefon Dopuri De Urechi Accesorii Travel Organizer Husă

    (0) 0
(0 Recenzii)

17.38lei 12.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10193

Descriere:

1. De mare capacitate și design dublu-strat: strat dublu de stocare digitală sac vă poate oferi mai mult spațiu de stocare, nu numai pot pune cablu de date, comoara de încărcare, hard disk mobil, telefon mobil cască, dar, de asemenea, poate stoca alte mici accesorii electronice pentru a păstra elementele în ordine.

2. Materiale de înaltă calitate: produsele sunt realizate din durabil și rezistent la apa de materiale, care poate proteja în mod eficient de echipamente electronice și accesorii de la zgârieturi și daune-interese și de a prelungi viața lor de serviciu.

3. Portabil de Design: design-ul este lumină și elegant, și este convenabil pentru a transporta în jurul valorii de.Acesta poate fi ușor de gestionat și să îndeplinească toate apel are nevoie, indiferent dacă acesta este de lungă distanță de călătorie sau de zi cu zi naveta.

4. Prietenos de management: există mai multe separate grile de interior, care sunt clasificate convenabil pentru depozitare, evitând zgarieturi de elemente diferite, și, în același timp convenabil și rapid pentru a găsi elementele necesare.

5. Ideal protecție: prin fermoar si rafinat structura internă, se poate oferi protecție completă pentru accesorii pentru a preveni deteriorarea cauzată de mișcare și agitare în timpul călătoriei.

Caietul de sarcini

Forma:Patrat

  • Nume De Brand: SDJZT
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Saci

Adauga Comentariul Tau Acum