Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pixuri cu Gel, Punctul de Amendă Buna Scris Pixuri Pentru Birou Colegiul Rechizite Școlare, Cerneală Neagră Drăguț Pixuri 0,5 MM, 10Pack Pentru Femei Durabil

    (0) 0
(0 Recenzii)

71.34lei 60.66lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w10190

Pachet: 10 pack de Pixuri cu Gel retractabil oferă o suprafață netedă scris experiență, perfect pentru estetic rechizite, consumabile de birou, jurnalizare, de planificare, scriere și luând notă.

Punctul de amendă: Aceste pixuri cu gel au un 0,5 mm punctul de amendă sfat, permițând precise și detaliate scris, Perfect pentru rechizite școlare pentru elevii de liceu, profesori, colegiul rechizite școlare, asistenta accesorii pentru lucru, preppy lucruri, birou accesorii de birou, office essentials și profesioniști.

Negru de Cerneală: cerneală neagră de aceste pixuri cu gel dotare clar și lizibil scris că iese de pe pagina.Ei arta nu frotiu sau sângerare.Quick-uscare și pete alb-negru de cerneală ține pagini curate și îngrijite.Prietenos la stânga și dreptaci scris.

Design estetic: Cu lor elegant și drăguț de design, aceste pixuri cu gel nu sunt numai functionale, dar, de asemenea, face pentru un mare plus la orice colecție de drăguț estetice rechizite școlare.aduce un super soft touch sentiment.

Cadoul Perfect: Aceste pixuri cu gel face un mare cadou pentru femeile care iubesc decorarea jurnalele lor sau oricine are nevoie de încredere și de înaltă calitate instrumente de scris.Face un mare cadou, cadouri de vacanță sau înapoi pentru rechizite școlare, chestii de școală, petrecere, aniversare, halloween, Crăciun..

tip: 0,5 MM Pixuri cu Gel

dimensiune: aproximativ 145.9 mm x 10mm

Material: plastic

culoare: așa Cum se Arată

Conținutul Pachetului:

10 x Pixuri cu Gel

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum